Tel.: 70/907 2871 | Email: info@dodgemjogsi.hu
  • Ha kevés az időd, alig érsz rá, kisgyermeked van,
    vagy s.o.s rövid idő alatt szeretnél jogsit,
    akkor ezt Neked találtuk ki!

Tudtad, hogy ha nem vagy még 20 éves, vagy elmúltál már 20 és a kresz vizsgád napján csecsemőgondozási díjban, gyermekgondozási díjban, vagy gyermekgondozást segítő ellátásban részesülsz, visszaigényelhetsz maximum 25.000 Ft-ot az államkincstártól a jogsid megszerzéséhez?

Részletek itt

"B" kategória - FULL EXTRÁSAN!

Ha sok szabadidőd van, rugalmas munkaidőben dolgozol, külföldön élsz, de itthon szeretnéd megszerezni a jogosítványt vagy bármilyen okból gyorsítani szeretnél a jogsiszerzésen, akkor ezt Neked találtuk ki!

Elmélet + 30 gyakorlati óra: 400.000 Ft

MÁJUSI AKCIÓ - nem csak érettségizőknek!
Minden diáknak május hónapban 25% kedvezményt adunk az elméleti tandíjból.

Ráadásul - mindenki élhet vele - ha az elméleti tandíjat és a 30 gyakorlati órát egyben fizeted be, akkor 5% kedvezményt adunk az árából!

Kuponkód: L7BX0-MH8JS-2CDU8

Részletfizetési lehetőségek / opciók »

TANDÍJ
Elméleti tandíj (tanteremben vagy e-learning formában egyaránt): 40.000 Ft
Gyakorlati alapóradíj (kötelező 30 óra): 12.000 Ft
Gyakorlati pótóradíj: 12.000 Ft
ELSŐSEGÉLYNYÚJTÁSI TANFOLYAM
Tanfolyam díja: 12.000 Ft
HATÓSÁGI DÍJAK (egységesen, országosan)
Elméleti vizsgadíj: 4.600 Ft 
Forgalmi vizsgadíj: 11.000 Ft 
Elsősegélynyújtás vizsgadíj: 18.000 Ft 
Orvosi alkalmassági vizsgálat díja: kattints ide! 
A forgalmi vizsgához minimum 580 km menettávolságot igazoltan teljesíteni kell.

A FULL-EXTRA tanfolyam díja: 400.000 Ft, ami manuális vagy automata váltós gépkocsin történő oktatás esetén vehető igénybe, és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

1.: Kamatmentes részletfizetést: a tandíj egy, kettő, illetve négy részletben fizethető be.

2.: Elméleti képzést: az online képzésnek köszönhetően teljes egészében Te döntöd el mikor és hol szeretnéd az elméletet megtanulni. Ha kedved van akár a repülőn, vagy éjszaka is tanulhatsz. Ennek köszönhetően az is tőled függ, hogy a teljes elméleti tananyagot 2 nap alatt vagy 8 hét alatt tanulod meg.

3.: Gyakorlati képzést: A gyakorlati oktatás a jelenlegi jogszabályok miatt rendkívül hosszúra nyúlhat! Ez országos probléma! Nem ritka a több hónapos várakozási idő - csak hogy a tanuló autóra kerüljön és elkezdődhessen a gyakorlati képzés. Oka: a gyakorlati oktatók napi 10 órát dolgozhatnak, az oktatói létszám pedig az elmúlt években sem nőtt elfogadható mértékben. Titeket - a tanulókat - pedig köt az 580 km teljesítése, amihez átlagosan 40-50 közötti óraszám szokott kelleni. Ebben a csomagban rövidebb idő alatt teljesítheted a gyakorlati képzést, mivel az oktatód szabad idejéhez igazodva, többször tudtok egy héten találkozni, mint normál esetben!

4.: Teljes körű ügyintézést.